De kansen van virtuele dataruimen bij fusies en overnames (M & A) -transacties | Virtual data rooms

De kansen van virtuele dataruimen bij fusies en overnames (M & A) -transacties | Virtual data rooms

In uw huidige bedrijfsomgeving, waar kleine wijzigingen in de kostenstructuur, geringe verbeteringen bij het gebruik van resources, bescheiden reducties in supply chain-processen en vergelijkbare verbeteringen aan een algemene werking van beslist bedrijf zichzelf vertalen boven aanzienlijke verbeteringen in de winstgevendheid – en waar efficiëntie een cruciale succesfactor zijn – het verschijnen betreffende de elektronische of virtuele dataroom (VDR) in due diligence-processen dienen geen verrassing zijn. VDR’s worden bijna verwacht in de omgeving met vandaag, iDeals vandaar het hen doel zijn om het efficiëntie en effectiviteit met het due diligence-proces bij verbeteren, waardoor de bijbehorende kosten belanden verminderd en de procedurele aspecten aan deelnemers bij fusies plus overnames (M & A) worden vereenvoudigd. Technologie bezit veel bedrijfsprocessen en -activiteiten verbeterd plus verwacht werd dat ongebruikt en creatief gebruik betreffende technologie vergelijkbare positieve uitwerkingen zal bezitten op bestaande bedrijven. In uw afgelopen jaren hebben we het effect van techniek op u M & A-proces bekeken door een introductie met de VDR. De mate waarin het toepassing van een VDR de uitvoering van fusies en overnames heeft veranderd en de toegevoegde waarde van dezelfde VDR aan het fusie- en overnameproces zijn de belangrijkste kwesties die boven dit onderzoek zijn onderzocht. Er ben een lijst met hoofdvragen, waarop jullie de baten van virtuele dataruimtes in M ampersand A-processen begrijpt:

  • Fiksen VDR’s algehele due diligence efficiënter plus effectiever door het proces bij versnellen sedert de gerelateerde kosten erbij verminderen plus daarmee u hele proces voor mensen aan fusies en overnames?
  • Hoedanig verandert het due diligence-proces bij het gebruiken van een VDR?
  • Wat is de effect van het behandeling van technologie op de due diligence-proces?
  • Belanden kostenbesparingen ervaren bij het gebruik van een VDR, plus zo ja, voor wie?
  • Gebruiken gebruikers betreffende een VDR verbeteringen bij het uitwerking van het due diligence en de uitkomst betreffende een transactie?

datarooms

Deze en andere soortgelijke vragen zijn de zaden waaruit u idee voor deze studie naar voren kwam. Dit rapport is daarom beslist onbevooroordeelde evaluatie van VDR’s en bepaalt of de gebruik met een VDR een verschil maakt boven het due diligence-proces, ofwel dat beslist VDR eenvoudig een cosmetische verandering ben en dezelfde trendy benadering van due diligence bij het geavanceerde fusies plus overnames proces, gevoed maar door het steeds toenemende aantal VDR-providers. De gebruikte evaluatiemethode is uit interviews met vier hoofdpartijen: zijdebedrijven verkopen, nevenbedrijven kopen, fusies en overnames en VDR-aanbieders. We benadrukken dat het gegevens en informatie deze ze verschaffen, samen met hun indrukken, meningen en oordelen, de grondstof vormen en een basis om conclusies erbij trekken bij deze studie. Dat beslist vrij aanzienlijk aantal lieden uit allemaal groepen bij het opgegeven onderzoek betrokken was, bood een breed spectrum aan standpunten aangaande beide VDR’s en de due diligence-proces zelf, enigszins een objectieve evaluatie betreffende de aspecten van VDR’s moet beloven die de aandachtspunten bestaan in dit onderzoek. verslag doen van. VDR toont concrete voordelen ten opzichte van dezelfde PDR aan specifieke type transacties: grotere transacties, veilingachtige processen bij veel potentiële kopers, internationale en grensoverschrijdende transacties plus transacties met een beperkte due diligence-periode. Dit categorie deals profiteert het voornaamst van u gebruik met de VDR’s om parallelle toegang tot de dataroom door meerdere kopers denkbaar te maken, en bij het verminderen van reisgerelateerde kosten door continue plus alomtegenwoordige toegang te verstrekken aan een koper, maakt niet uit de locatie. Samengevat bestaan de praktische en theoretische voordelen betreffende het gebruiken van dezelfde VDR overtuigend. De prevalentie van “oldtimers” en hun betrokkenheid betreffende fusies en overnames willen blijven resulteren in dezelfde toenemende acceptatie van de VDR indien standaardinstrument aan due diligence bij fusies en overnames. Omdat technologische vooruitgang een manier waarop we leven en opereren blijven muteren, verwachten wij dat VDR’s de geaccepteerde en maximaal gebruikte tool voor dataroom voor fusies en overnames zullen worden.

There are no reviews yet.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Start typing and press Enter to search